Aktuelle velferdstilbud

Hjerteskjærende og humoristisk på Store Scene

store-seneI ”Det gode mennesket fra Sezuan” følger vi en ung, godhjertet prostituert kvinne, som etter hvert presses inn i rollen som en hensynsløs forretningsmann. På veien opplever hun stormende forelskelse, bunnløs fattigdom og et skjellsettende møte med gudene. Dette er blant Bertolt Brechts mest populære stykker, kanskje fordi det er en fortelling som det er umulig å forholde seg likegyldig til. Hovedrollen spilles av Ane Skumsvoll og med seg på scenen har hun sju andre skuespillere som ikler seg en rekke roller og utforsker et frodig persongalleri. Den danske regissøren Katrine Wiedemann er kjent for sitt lekne, visuelle og fysiske teaterspråk. Hun uttaler: ”Vi skal lage underholdende teater, og det er lett, for Brecht er både morsom, dyp, klok og relevant – en av de helt store dramatikerne”.

Ansatte ved UiB tilbys billetter til ”Det gode mennesket fra Sezuan” torsdag 19. oktober kl. 20. 00 på Store Scene.
Billettpris kr. 250 (ord. kr. 310). Billetter kan kjøpes til denne prisen til og med fredag 13. oktober.

Velg ønsket forestilling ved å klikke deg inn på lenken som er knyttet til dato du ønsker: ”Det gode mennesket fra Sezuan” torsdag 19. oktober kl. 20.00: https://www.ticketmaster.no/event/520571?CL_ORIGIN=ORIGIN2.
Velg så antall plasser ved å klikke på de blå setene i salkartet som kommer opp på skjermen. Lås opp pristypen med kode 2017UIB – klikk deretter på kjøp billetter – fortsett til betaling ved å logge deg inn til kassen.


Marit Voldsæter – Null i Biologi

marit-voldsaeter

Nå er den mestselgende kvinnelige komikeren i humor-Norge endelig tilbake! Marit strøk i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget. Slikt blir det humor av og mye av dette får du oppleve i hennes neste forestilling. Hvorfor blir vi høyere? Er vi egentlig alle kinesere? Finn pulten din før det ringer inn til en hysterisk morsom skoledag, med Marit som assisterende lektor.  I alle fag!

Dato: 30. november
UiB pris: 420 kr
Sted: Ole Bull Scene

For mer info: https://www.revyogteater.no/events/bergen/events/marit-voldsaeter.aspx. Bestilling av billetter skjer via billettkontor ved Grieghallen eller telefon: 55 21 61 50. Ved bestilling/betaling må en oppgi referanse for UiB pris: Ansattkortet