Tusen Takk & Gratulerer!

Tusen takk til dere alle som bidro med presentasjoner, og til dere alle som aktiv deltok med spørsmål og innlegg i diskusjonene på årets Instituttets Dag.

Tusen takk også til alle som ellers som var med på dagen med viktige bidrag i sosial og faglig prat under kaffepausene, lunsjen og middagen som avsluttet en svært vellykket dag!

Vi fikk presentert gode, spennende og varierte foredrag om forskning og undervisning, gode tips og invitasjon til å bidra med debattinnlegg i pressen, samt oppløftende presentasjoner om ambisjoner og vilje til strategisk samarbeid i undervisning og forskning fra universitets- og sykehusledelsene.

Jeg vil utfordre alle, inkludert oss selv i administrasjonen, å ta Liv Skotheim (liv.skotheim@bt.no) på ordet og skrive avisinnlegg, slik at vi kan bli mer synlige i mediebildet og samfunnsdebatten. Det store mangfoldet i forskning og undervisning som ble presentert på dagen – selv kun fra halvparten av seksjonene ved instituttet – viser tydelig at vi har mye som egner seg for offentlig opplysning og debatt.

TUSEN TAKK igjen til Nils Erik for formidabel innsats for instituttet over mange år. Han fikk sine velfortjente og gode ord og gave fra instituttet.

GRATULERER til dere alle som har fått tildelinger av store eksterne forskningsbevilgninger, samt forskning og undervisningspriser i 2017.

GRATULERER også til dere alle som har fått tildelinger av forskningsbevilgninger fra universitetet, Helse Vest, legater og fond m.m. Dette er også viktige tildelinger som bidrar til rekruttering og vekst i forskningsgruppene og gjør oss i neste omgang i stand til å søke om større eksterne bevilgninger. En ekstra GRATULASJON til dere alle som fikk Helse Vest tildeling til denne helgen!

Instituttets Dag og de siste tildelingene av Helse Vest midler før helgen synes jeg viser tydelig at:

«Ved K1 er vi ambisiøse, gjør hverandre gode og gleder oss over hverandres suksess»

Beste hilsen
Kjell-Morten

 

Gjesdal, Bjerknes og Ræder.  Foto: Jorunn Skei. UiB