Fakultetets dag 2017

Velkommen til Fakultetets dag 2017!

Tid: torsdag 8. juni kl. 10.00-13.15
Sted: Stort Auditorium, Sentralblokken, Haukeland Universitetssjukehus

Dette er dagen hvor vi på Det medisinsk-odontologiske fakultet løfter frem fremragende forskere og undervisere. Det blir utdeling av Falchs Seniorpris og Falchs Juniorpris, samt utdeling av Det medisinsk-odontologiske fakultets priser.

Vi får også besøk av den berømte forskeren Fred «Rusty» Gage, som blant annet er verdenskjent for å ha oppdaget at man også i voksen alder utvikler hjerneceller. Gage skal holde årets Falch-forelesning med tittelen «Function and Regulation of Neurons born in the Adult Brain

gage-web

Årets Falch-foreleser, Fred «Rusty» Gage. Opphavsrett: Salk Institute, California

Mer informasjon og program for dagen finner du her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *