Kjære alle,

Et år med mange uforutsigbare utfordringer går mot slutten – og vi har alle bidratt sammen og løst oppgavene våre på en enestående måte.

Undervisere, studiekonsulenter og studieadministrasjonen har omarbeidet studieprogrammene for digital undervisning og tilpasset nødvendig praktisk undervisning med strengt og forsvarlig smittevern. Dette har vi nå gjennomført for store deler av både vår- og høstsemestrene med avsluttende eksamener.

Forskere og teknikere ved Dyreavdelingen og forskningslaboratoriene har tilpasset aktiviteten til strenge smittevernkrav og likevel holdt oppe en høy produksjon med begrenset forsinkelse i prosjektene.

Disputasene har vært gjennomført som planlagt med rekordhøyt antall på hele 30, hvor de fleste har vært gjennomført med COVID-19-tilpasninger. Kandidater, veiledere, komitéledere og opponenter har sammen med PhD-administrasjonen lagt ned en stor innsats i denne gjennomføringen. I tillegg har vi gjennomført et like stort antall midtveisevalueringer for PhD-studenter, veiledere og komitémedlemmer.

Hele denne aktiviteten har vært understøttet av en oppofrende og hardtarbeidende administrasjon.

Vi må derfor kunne si at vi har gjennomført et innholdsrikt år på en enestående måte – og at vi alle nå snart kan ta en velfortjent juleferie.

Vi sender en stor takk til hver og en av dere og ønsker dere alle en God Jul og et Godt Nyttår!

Beste hilsen
Jorunn & Kjell-Morten