Hvem er BOT- Anna?

UiB har den siste tiden arbeidet med digitalisering av reiseregning , dvs behandling/og kontroll – og navnet på denne digitaliseringsprosessen er BOT- Anna (robot)

Denne «BOT- Anna» –  kontrollerer alt , – alle vedlegg , beløp på reiseregninger , dato osv.  Hvis BOT- Anna ikke er helt fornøyd og finner feil ,så kommenterer BOT ANNA dette i et merknadsfelt på reiseregningen, og reiseregningen blir sendt i retur. Frem til nå har disse reiseregninger blitt sendt i retur til oss økonomer , hvor vi økonomer har sett på kommentarene fra BOT Anna.  Vi har korrigert det vi har klart å korrigere –  og kommet med forklaring hvis mulig. I denne utrullingsprosessen så har vi også benyttet muligheten av å komme  med innspill og tilbakemeldinger til UiB sentralt hva som bør forbedres. Heldigvis er det ikke mange feil fra K1 J

Fra 1 oktober ( fra mandag av)  går BOT Anna over til Fase 2 –og  det innebærer at det som tidligere kom tilbake til oss økonomer, – fra nå av blir sendt direkte tilbake  den ansatte dersom roboten finner feil. Hvis feil- så må disse korrigeres , eller forklares i merknadsfeltet. Den ansatte må da forsøke å rette opp i feilen så langt det lar seg gjøres.

Mer om reiseregninger finner du her.

Det er bare å kontakte oss på økonomi -Mildrid, Elisabeth og Liv Rebecca hvis det skulle oppstå noen spørsmål underveis , eller dere trenger hjelp.  Med de beste hilsener Mildrid , Elisabeth og Liv Rebecca

Bilde: Colourbox.com