Velferd

Plattform: 
Tony Cokes i samtale med 
Attilia Fattori Franchini
27. oktober, 14:00

Gratis og åpen for alle 
Samtalen vil foregå på engelsk

 

 

Kunstneren Tony Cokes stiller spørsmål ved hvordan våre politiske og sivile handlinger og handlemåter i stor grad er påvirket av media og hvordan denne informasjonen spres i dagens samfunn. I den pågående «Evil»-serien som vises på Kunsthallen, fokuserer han på den politiske situasjonen i USA, og måten den amerikanske kulturen skapes og presenteres etter 11. september 2001.

Denne lørdagen diskuterer Tony Cokes sin utstilling «Evil, Mediation, and Power» med kurator og forfatter Attilia Fattori Franchini.

Tony Cokes (f. 1956) bor og arbeider i Providence, RI, hvor han er professor i Modern Culture and Media ved Brown University. Han har de senere år hatt utstillinger ved Greene Naftali Gallery (2018); 10. Berlin-biennalen (2018); Hessel Museum, Annandale-on-Hudson (2016), Whitechapel Gallery, London (2015); SFMOMA, San Francisco (2010) og ZKM, Karlsruhe (2008).

Attilia Fattori Franchini er en uavhengig kurator og forfatter med base i både London og Milano. Hun er én av grunnleggerne av non-profit-plattformen bubblebyte.org og Opening Times og bidrar med essays og anmeldelser til internasjonale publikasjoner som Mousse, CURA. og Flash Art. Hun er kurator for BMW Open Work på Frieze, Curva Blu, et residensprosjekt i Favignana, Sicilia og Emergent-seksjonen ved miart, Milano, og vil lede neste utgave av Termoli Art Prize, Italia.