Undervisningen

Kjære alle og vel overstått påske!

Vi er snart kommet til mai måned og vi har allerede opplevd noen dager med nærmest full sommer. Det betyr også at avslutningen av undervisningssemesteret nærmer seg – inkludert eksamen. Det blir en spennende vår med OSKE-12 avvikling for første gang og OSKE-6 for andre gang. Det meste begynner å bli klart – inkludert eksamensoppgaver og bemanning for gjennomføring av eksamensdagene. Kollegaene Eirik Søfteland (E.Softeland@uib.no) ved K1 og Rune Nielsen (Rune.Nielsen@uib.no) ved K2 er sammen med felles studieadministrasjon ledet av Tore (Tore.Lillebo@uib.no) og Øyvind (Oyvind.Bendiksen@uib.no) ved instituttene, samt fakultetet er ansvarlig for henholdsvis OSKE-6 og -12. Innspurten i forberedelsen starter om kort tid frem til eksamen 6. juni for OSKE-12 og 19. juni for OSKE-6. Det legges ned imponerende innsats fra mange både i forberedelser og gjennomføring av disse eksamenene.

Undervisningsdagen 7. mai er om kun halvannen uke – og det er til nå altfor få påmeldte. Det er spennende program hvor vi kan diskutere OSKE-eksamen, høre mer generelt om eksamensavvikling, samt den nye ordningen med merittering av fremragende undervisere ved fakultetet. I tillegg får vi praktisk erfaring i team basert læring (TBL) om flervalgsoppgaver.  Arrangementet blir i Bikuben – og jeg oppfordrer at alle melder seg på; https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=6311141

Et annet viktig arrangement for oss er Fakultetets dag. I år blir denne avviklet i det nyoppussede auditoriet ved Armauer Hansens Hus (AHH) 13. juni. Det blir et rikholdig program med blant utdeling av forsker- og undervisningspriser. Mer info om dette vil komme om kort tid.

Jeg ber om at så mange som mulig stiller på både Undervisningsdagen og på Fakultetets dag.

Med ønsker om fine vårdager og god helg.

Beste hilsen

Kjell-Morten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*