Jeg lurer på …

Kjære alle

K1-administrasjonen er her!

UiB er en stor og relativ kompleks organisasjon – og kan kanskje noen ganger oppleves litt tungrodd. Det er ikke alltid lett å finne frem til den informasjonen du trenger eller få tak i rett person å snakke med. Vi i administrasjonen på K1 er her for å hjelpe deg så godt vi kan. Vi holder til i labbygget i 7. etasje eller du kan kontakte oss i administrasjonen via telefon eller e-post. Du kan også gjøre et søk i UiB sin interne Telefonkatalog.

UiB sine ansattsider

Om du av ulike årsaker ikke kan få hjelp av oss akkurat når du trenger det, er det likevel hjelp å få! UiB sine ansattsider har blitt veldig informative og innholdsrike. Om du ikke har tatt i bruk ansattsidene enda, så anbefaler jeg at du gjør det. Hovedsiden gir et godt overblikk over informasjon og støtte som er tilgjengelig.

Verktøy og tjenester

En av mine favorittsider for å finne svar på det jeg lurer på og få tilgang til systemer jeg trenger mm, er snarvei-siden for service og tjenester ved UiB. Her finner du en alfabetisk oversikt over det meste.

F.eks lenke til ca 1000 Aviser (Library Press Display og Atekst) du kan lese, du finner god Brukerstøtte for IT og  fyldige infosider om E-post, du kan sjekke rutetider for Campusbussen, kanskje trenger du Maler Powerpoint eller informasjon om Reiser. Har du midler ved UiB/K1 kan du få en statusrapport i Tableau. Eller kanskje du vil gå på kino og benytte deg av et UiB-velferdstilbud nå i helgen: 2 Kinobilletter a kr 80!

Ha en riktig fin helg ute eller inne og ha en flott 17. mai -feiring neste uke!
PS) du er selvfølgelig velkommen i UiB sin hovedprosesjon!

Beste hilsen

Jorunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*