Laboratoriebygget – 10-års jubilant

Foto: Jorunn Skei

I disse dager er det 10 år siden Laboratoriebygget ble tatt i bruk. Bygget er veldig flott og er et godt bygg å jobbe i. Bygget er eid av Helse Bergen. UiB, ved K1 og K2, er leietakere i bygget.

Ved markeringen 24. september fremhevet både Gunnar Mellgren, klinikkdirektør ved Laboratorieklinikken, og Per Bakke, dekan ved Det medisinske fakultet, at prosessen for å få realisert bygget var lang og til dels smertefull, men resultatet har blitt fantastisk. Bygget har bidratt til mye godt arbeid, gode forskningsresultater og et veldig godt samarbeid mellom HUS og UiB. Vi gratulerer jubilanten og gleder oss til mer godt samarbeid!

Foto: Jorunn Skei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*