Minneord om Einar Svendsen

På tirsdag den 29. oktober mottok vi en svært trist melding om at vår kollega professor og overlege Einar Svendsen døde den 28. oktober. Siden 1980 var Einar ansatt ved Universitetet i Bergen, og han var instituttstyrer ved Gades institutt i perioden 1996-2001. Einar gikk av for aldersgrense i 2015. Einar var en høyt verdsatt og aktet fagperson som hadde evne til å lytte og ivareta sine kolleger. Einar gjorde blant annet en stor innsats som tillitsvalgt i mer enn 20 år, først for Overlegeforeningen og senere for Leger i vitenskapelige stillinger. Vi husker ham som en svært kunnskapsrik og engasjerende formidler.

Våre tanker og dypeste medfølelse går til familien og hans nærmeste. Vi vil minnes Einar med takknemlighet og respekt.

På vegne av kolleger og medarbeidere ved Gades Laboratorium for patologi, K1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*