Ledig stilling som professor/førsteamanuensis (50%) vikariat – leder av Ferdighetssenteret

Det utlyses nå en stilling som professor/førsteamanuensis (50%) vikariat – leder av Ferdighetssenteret. Ferdighetssenteret er en stor og viktig satsning ved fakultetet, og det søkes derfor etter en motivert og entusiastisk leder for virksomheten. Ferdighetssenteret holder til i moderne lokaler i Bygg for biologiske basalfag, og har som formål å støtte opp om fakultetets studieprogram gjennom tilbud om trening og opplæring i praktiske ferdigheter i vid forstand. Les mer om Ferdighetssenteret her.

Leder har det øverste ansvaret for den daglige driften, har arbeidsplass ved senteret med faste treffetider og skal være leder for andre ansatte og et stort tall studentinstruktører.

Stillingen kan kombineres med annen relevant stilling, som f.eks. lege ved Haukeland universitetssjukehus, annet samarbeidende sykehus eller privat eller offentlig legevirksomhet. Forskningen vil fortrinnsvis være tilknyttet en av de eksisterende forskningsgruppene ved Klinisk instittutt 2. Faglig vil stillingen også være tilknyttet Enhet for læring, fakultetets satsning på pedagogisk forskning og utviklingsarbeid. Les mer om Enhet for læring her.

Lenke til annonse hos JobbNorge: https://www.jobbnorge.no/nn-no/ledige-stillingar/stilling/177665/professor-foersteamanuensis-50-vikariat-i-medisin-leiar-av-ferdighetssenteret

Merk at søknadsfristen er førstkommende søndag 1. desember.