Helseministeren til Alrek 19. april

Tirsdag 19. april kl. 14.00 kommer helseminister Ingvild Kjerkol på besøk til Det medisinske fakultet for å diskutere fremtidens helsetjeneste. Møtet er åpent og skal foregå på Alrek, i Midgard (aulaen i underetasjen). Det blir noen korte innlegg og en paneldebatt ledet av dekan Per Bakke. Program kommer senere (dette møtet har kommet i stand på kort varsel). Alle er hjertelig velkommen!

Tirsdag 19. april kl. 12.15 holdes årets Falch-forelesning med den verdensberømte epidemiologen Kenneth Rothman (se tidligere omtale i K1-nytt). P.g.a. statsråds-besøket flyttes nå dette arrangementet til Midgard, slik at de som vil delta på begge deler enkelt kan få til det.

Det blir servering av fingermat mellom de to arrangementene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*