Alrekdagene 2022

Bli kjent med hva som foregår i klyngen! Delta på lansering av vår nye strategi og på startskuddet for Alrekpodden. I årets Alrekdager inviterer vi deg til å besøke Alrekpartnerne dine også utenfor Årstadveien 17, på nye Haraldsplass helsecampus og på Energisenteret i Glasblokkene. Programinnholdet er klart, og innlederne blir lagt til i programmet forløpende.

Meld deg på Alrekdagene her, innen 14. september! 

Av praktiske årsaker har noen arrangement egne påmeldinger. Disse finner du både via påmeldingsskjema på de aktuelle arrangementene. Dette gjelder Day zero i Bergen kino, Student- og arbeidslivstorget og Forskningsnatten.

Alrekdagene legges også i år til Forskningsdagene i Bergen, og er en del av InnovasjonukenOPP. Vi har også samarbeidsarrangement med Idrettsklynge Vest og Polyfon kunnskapsklynge for musikkterapi. Les mer om dagene her: https://alrekhelseklynge.no/arrangementer/alrekdagene-2022/

Vel møtt!