Endelig nedstenging av Mi Side 31. desember 2019

colourbox.com

Som kjent tok Mitt UiB over for Mi Side som UiBs læringsstøttesystem i 2016. Etter at bruken av Mi side ble faset ut, har systemet fortsatt vært tilgjengelig for lesing og nedlasting av filer for tidligere brukere. Da Nygårdsgaten 5 skal tømmes og servere avvikles i forbindelse med ombygging i 2020, er det bestemt at aktuell server slukkes og at Mi side avvikles. Etter 31.12.19 vil man derfor ikke lenger kunne regne med å ha tilgang til innholdet. For å unngå at verdifull informasjon går tapt, vil gjenværende innhold håndteres på to måter:

  1. UiB tar ansvar for å flytte/tilgjengeliggjøre innhold som er av interesse for institusjonen. Dette er litteraturlister, emne- og studieprogrambeskrivelser. Det som hentes ut skal tilgjengeliggjøres i Studiekvalitetsbasen som skal få funksjonalitet for dette.
  2. Den enkelte bruker tar ansvar for å laste ned innhold som er av individuell interesse – oppgaver, filer og annet innhold.

Det er lagt ut informasjon til studenter og ansatte under kunngjøringer i Mitt UiB og Mi side-portalen, samt informasjon på ansattsidene. Viser ellers til informasjonssiden om nedlegging av Mi Side: https://www.uib.no/foransatte/97705/utfasing-av-mi-side

Ved spørsmål eller kommentarer, kan man ta kontakt gjennom bruk av «Hjelp-knappen» i Mitt UiB eller ved å benytte lenken på informasjonssiden nevnt over.

Lenken til Mi side er fortsatt: https://miside.uib.no