Aktuelle velferdstilbud

Usentimentalt og rørende om foreldrerollen

stortogstygtHøygravide Silje og mannen Ole gjør alt for å ha et perfekt svangerskap. De er skeptiske til naboparet Maria og Sverre, som venter barn nummer to, men som har mer enn nok med å forstå og takle treåringen sin.

Med mye humor og dypt alvor, beskrives avmakten og den uendelige kjærligheten som nybakte foreldre opplever. Her kan du få le av gjenkjennelige situasjoner og kjenne på frustrasjonen og sorgen når ikke alt er som det skal.

Ansatte på UiB tilbys billetter til ”Stort og stygt” torsdag 23. februar kl. 19.30.

UiB pris kr. 250 (ord. kr. 300). Billetter kan kjøpes til denne prisen til og med 17. februar.
  • Ønsker du å kjøpe billetter på nett, klikk deg inn på denne lenken.
  • Velg priskategori Ansatt U.I.B., kode UIB17. Skriv inn ønsket antall billetter.
  • Fortsett til betaling ved å logge deg inn til kassen. Om du ikke allerede har en kundekonto hos Ticketmaster, må du registrere deg før du går videre til betaling. Dette gjør du kun første gang.

Ønsker du å kjøpe billetter på vårt billettkontor:
Telefon 55 60 70 80 | E-post dns@dns.no
Åpningstider: Mandag – fredag 09.00 – 20.00. Lørdag 11.00 – 18.00

Igudesman & Joo BIG Nightmare Music

igudesman-joo-big-nightmare-music

Fredag 24. februar kl. 19.30 i Griegsalen.

Bergen Filharmoniske Orkester
Andrew Litton, dirigent
Aleksey Igudesman, fiolin
Hyung-Kii Joo, klaver

20 millioner visninger på Youtube og nå live i Grieghallen. De har tatt verden med storm med sitt unike show, der komedie, klassisk musikk og populærkultur blandes godt sammen.
Enten du er ny i den klassiske verden eller mer erfaren så er dette en unik opplevelse som garantert vil få deg til å se en helt ny side ved Bergen Filharmoniske Oekester.

Her kan du se en smakebit fra showet og begynne og glede deg.

Velferdstilbud til de ansatte ved UIB: kr. 200 pr. billett i hele salen.
Tilbudet gjelder for kjøp frem til 18.2.

Klikk her for kjøp av billetter
Alternativt kan du sende epost til marked@harmonien.no

Vi ønsker vel møtt og riktig god fornøyelse!

Latter Live i Grieghallen

latterlive

Dato: 25. februar kl. 19:00

UIB pris – 370,- (ord. 455,-)
Billetter bestilles på tlf. 55216150 – oppgi UIB som passord.

De siste årene har mange fått med seg «Latter Live» på NRK. I dette programmet fikk landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge. Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet. Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når fem av de meste populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV. Dette blir show!

Christine Hope er tilbake!

christinehope

For tre år siden fikk hun publikum og kritikere til å overgå hverandre i superlativer. ”Fysisk komikk på John Cleese-nivå”, skrev blant annet Bergens Tidende om henne, da.

Nå er hun her igjen, galere, gøyere – og mer bøyelig enn noen gang. ”Hope, skulder, kne og tå”, handler om kroppsspråk og mimikk. Det blir flunkende nye figurer og parodier, og det blir gjensyn med hennes kjente og kjære karakterer – blant andre den seksuelt frustrerte ”Moren til Birgitte” og den verbale mitraljøsen – Moren til Karoline Krüger – damen som snakker raskere enn sin egen skygge.

Er du klar for å møte kvinnen som har glimt i øyet, nese for komikk og smil om munnen? Er du klar for å le så tårene triller? Bli med inn i Christine Hopes vidunderlige og vittige verden. Med seg på scenen har hun gitarvirtuos Thomas Valeur og regien er ved Arvid Ones.

Datoer som er reservert : 1 og 2. mars kl. 20:00
Sted: Ole Bull Scene

UIB pris – 450,- (ord. 530,-)
Billetter bestilles på tlf. 55216150 – oppgi UIB som passord.