Vellykket åpning av nytt senter for ernæring

30. januar hadde K1 gleden av å invitere til Åpningsseminar for nytt Senter for ernæring.
senter-for-ernaering-15
Senterleder Gülen Arslan Lied og dekan Nina Langeland under åpningen av Senter for ernæring. Foto: Anne Sidsel Herdlevær

«Opprettelsen av et Senter for ernæring har ligget i støpeskjeen i nesten 10 år. Det er blant annet ved hjelp av ekstern finansiering fra Bergens forskningsstiftelse senteret nå ser dagens lys. Senterleder Lied er beæret over muligheten til å lede det nye senteret: – Det er selvsagt stor glede endelig å få lov til å ta del i realiseringen av denne visjonen, forteller hun.» Mer om åpningsseminaret finner du her.

Prosessen med å etablere senteret kan med dette starte for fullt: I den forbindelse er det satt i gang en kartlegging av ressurser. Her håper vi alle vil være med å bidra med informasjon om sin ernæringsvirksomhet. Det er opprettet et eget skjema for formålet. Lenke til skjemaet: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=3035016

Senteret jobber også med å videreutvikle sine hjemmesider som du finner her.

ernaering-wb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*