Aktuelle velferdstilbud

Billetter til Festspillene i Bergen 2017

fib_logo_v2_no

Vi har den glede å tilby faste ansatte ved Universitetet i Bergen billetter til kun kr 150,– på to utvalgte arrangement under årets festspill.

Charlie Albright

Grieghallen, torsdag 1. juni kl 19:30

Pianist, komponist og improvisasjonsartist. Amerikanske Charlie Albright er allerede en stjerne på den internasjonale pianohimmelen og har spilt med artister som fiolinisten Joshua Bell, sanger og dirigent Bobby McFerrin og cellist Yo-Yo Ma. Washington Post har kalt ham en av «de mest begavede musikerne i sin generasjon med en blendende naturlig forståelse for tangentene», og The New York Times har bemerket en «teknikk og virtuositet som gir deg hakeslipp.»

Acosta Danza: Debut

Grieghallen, lørdag 3. juni kl 19:30

Carmen med kubansk hjerte, koreografert av den ikoniske ballettdanseren Carlos Acosta. Etter en eksepsjonell internasjonal karriere, har Carlos Acosta samlet Cubas fremste dansere i kompaniet Acosta Danza. I Grieghallen fremfører de Acostas egen versjon av Bizets klassiske ballettsuite Carmen: En fusjon av klassisk og moderne dans som speiler den rike, markante kubanske kulturen. Historiens universelle og tidløse temaer blottlegges i en sparsommelig, men kraftfull setting med spektakulær design og belysning. Royal Ballet Sinfonia akkompagnerer, ledet av Paul Murphy. www.fib.no

Rabatten gjelder ikke billettavgiften, som alltid betales fullt ut. Avgiften beregnes utfra den rabatterte billettprisen.
Begrenset antall billetter per arrangement. To billetter per ansatt.

Billettene må kjøpes i billettkontoret ved Grieghallen. Ta med dette billettilbudet, samt UiBs ansattkort.

Velkommen til Festspillene 24. mai–7. juni!