PhD Career Day 2020 – February 19th

The career day for PhD-candidates and post docs has become a regular event on the agenda of the Faculty of Medicine. This year we have invited a professional career consultant from the University of Aarhus, and want to look into innovation as a career opportunity. As usual, we will also hear from former PhD-candidates who now have exciting jobs and in the afternoon there will be three parallel workshops on skills that are useful for your future career.

More information about the program here.

The Faculty of Medicine covers the participation fees (so its free for you), but please register for lunch and the workshops.

Registration can be done here.


Karrieredagen for ph.d.-kandidater og postdoktorer har blitt et fast arrangement på dagsordenen for Det medisinske fakultet. I år har vi invitert en profesjonell karrierekonsulent fra Universitetet i Aarhus, og vil se på innovasjon som en karrieremulighet. Som vanlig vil vi også høre fra tidligere ph.d.-kandidater som nå har spennende jobber, og på ettermiddagen vil det være tre parallelle workshops om ferdigheter som er nyttige for din fremtidige karriere.

Mer informasjon om programmet her.

Påmelding her.

Foto/ill.: Samuel Zeller on unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*