Skeiv folkehelse – identitet, mental helse og vold

Hvordan henger identitet, mental helse og vold sammen? Hva skjer når en gruppe opplever å være truet? Skeive er utsatt for sjikanering og vold. Samtidig opplever andre at maskulinitet og normer er satt under press.  På Alrekmøtet utforsker vi dette spenningsfeltet. Les mer og meld deg på under.

Alrek helseklynge inviterer i samarbeid med Skeivt arkiv til frokostmøte om skeiv folkehelse, 3. november klokken 14:00 til 15:30. Sted: Kantinen, Alrek helseklynge, Årstadveien 17. Vi serverer scones, deilig te og kaffe, og trenger derfor at du melder deg på innen 27. oktober slik at vi får bestilt til deg!

Som innledere stiller Ingvild Fossgard Sandøy og Per-Einar Binder. Sandøy har nylig fått forskningsmidler til et prosjekt om LHBTI i Nepal. Binder er professor i psykologi og kan mye om blant annet på personlig identitet, maskulinitet og hvordan skam oppstår.

Målgruppen er studenter og ansatte i Alrek-miljøet, og møterekken er en del av Alrek helseklynge sin markering av Skeivt kulturår 2022. Etter innlegg og diskusjon åpner vi for spørsmål og diskusjon.

Moderator er Christian Lomsdalen, stipendiat i religionsvitenskap.