Kjære alle sammen

Fortsatt riktig godt nyttår. Håper alle har hatt en fin julefeiring.

Det sies at vi skal ha nyttårsforsetter – og vel og bra er det. Men vi må være stolte over det vi har oppnådd i årene som har gått, og videreføre det beste i dette. De fleste har interessante forskningsprosjekter og god undervisning – og dette må vi ta med i det nye året. Fremover må vi venne oss til tanken at «kan det være noe innovasjonspotensiale» i det vi gjør? Dette er viktig både for gamle og nye prosjekter.

Ved K1 skal vi ta best mulig vare på hver enkelt medarbeider, og passe på at alle seksjonene fortsatt leverer så bra som de har gjort. Minner i den anledning på at medarbeidersamtaler skal gjennomføres i løpet av våren i år. Kollegaer ved K1 i hovedstillinger skal få en invitasjon til medarbeidersamtale fra nærmeste leder.

Vi hadde i året som gikk hele 29 disputaser! Gratulerer til alle som gjennomførte sin ph.d.-grad, og deres veiledere. Imponerende innsats! Husk å melde inn nye stipendiater, så klarer vi å opprettholde denne viktige aktiviteten ved K1. Tusen takk til Kjetil Harkestad for glimrende innsats med forskerutdanningen.

K1 har fra 1. januar i år fått ny leder av Dyreavdelingen, Lise Madsen, som vi ønsker hjertelig velkommen! Hun presenterer seg selv i dagens K1-nytt.

Ha en fin helg 😊
Christian