Velferdstilbud: Stillheten

Norgespremiere på gripende familiedrama av Lars Norén

Foto/ill.: Den Nationale Scene

En varm sommerdag vender John tilbake til småstedet han flyttet fra for noen år siden. Han har nettopp debutert som poet, og har store ambisjoner, samtidig som han sliter med psyken. På det nedslitte hotellet ved jernbanestasjonen venter foreldrene og den eldre broren.

Det er en familie i krise John kommer hjem til. Faren Ernst sliter med alkoholproblemer og økonomien. Hans kone Lena er kreftsyk og har ikke lenge igjen å leve, og eldstesønnen Ingemar har vansker med å skape seg sitt eget liv.

Sammen med «Natten er dagens mor» og «Kaos er nabo med Gud», utgjør «Stillheten» triologien som gjorde Lars Norén kjent som dramatiker. Det er første gang «Stillheten» blir vist i Norge, og det er Arne Lygre som har oversatt teksten. Klikk her for å lese mer om forestillingen og de medvirkende.

SPESIALTILBUD PÅ TEATERBILLETTER
Se forestillingen til kr 250,- (ord. kr 310,-)

Klikk her for å kjøpe billetter til fredag 17. februar kl 19.00
Klikk her for å kjøpe billetter til torsdag 23. februar kl 19.00

Av:  Lars Norén
Regi: Morten Borgersen
Premiere: 20. januar på Lille Scene

Foto/ill.: Den Nationale Scene