Velferdstilbud – Opera Rusalka 18.03.

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester ønsker velkommen til Rusalka av Antonín Dvorák lørdag 18.3 kl. 18.00 i Grieghallen

Som ansatt ved Universitetet i Bergen tilbys du 50% rabatt på billettene i sone 3 til premieren lørdag 18. mars kl. 18.  Tilbudet varer så lenge det er billetter ledige i sone 3.

Bruk denne lenken til å kjøpe billetter: https://tix.no/nb/bno/specialoffer/ekv5yt6zdx2ac

Litt om operaen: 

To verdener møtes når vannymfen Rusalka blir forelsket og bestemmer seg for å ofre alt for den store kjærligheten. Dette er starten på et av operahistoriens mesterverker, der utenomjordiske krefter, annerledeshet, håp, sjalusi og kjærlighet er blant ingrediensene.

Dvořáks musikk tar deg fra første tone med på en reise inn i en magisk verden, hvor et av høydepunktene er den romantiske arien “Sang til månen”.

STJERNESOPRAN I HOVEDROLLEN
«Hun tar pusten fra deg», skrev The Telegraph nylig om Malin Byström, vår Rusalka, som i det siste har høstet fabelaktige kritikker i pressen for hovedroller på de største operahusene i Europa. I Grieghallen får du høre henne sammen med et sterkt lag solister, Bergen Filharmoniske Orkester og Edvard Grieg Kor under ledelse av dirigent og operasjef Eivind Gullberg Jensen.
Se forøvrig forestillingens trailer: https://youtu.be/zhMsh5kKEvY

Forestillingen varer i 3 timer, inkludert en pause på 30 minutter.

Forestillingen begynner kl. 18 på lørdag 18. mars og kl. 19 de andre dagene (altså mandag 20., onsdag 22. og fredag 24. mars).

Se pianist Leif Ove Andsnes og operasjef og dirigent Eivind Gullberg Jensen i samtale om Rusalka og komponisten Dvořák:

– Melodiene er fantastiske

– Dvořák har det samme talentet som de store operakomponistene Mozart og Verdi. Det er trylleri, sier pianist Leif Ove Andsnes, som gleder seg til å se Rusalka i Grieghallen i mars.

https://bno.no/aktuelt/2023/det-er-trylleri-leif-ove-andsnes