Utlysing: NORPART 2024-2028

Logoen til Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

Foto/ill.: hkdir.no

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse har lyst ut NORPART-programmet for perioden 2024-2028. For denne perioden vil det være tilgjengelig 145 millioner til partnerskapsprosjekt og 30 millioner til stipendiering av fullgradsstudenter på masternivå. NORPART-programmet gir støtte til utdanningssamarbeid i 40 land for en periode på fem år. Vanlig størrelse på tildelt støtte er 6 millioner per prosjekt.

Søknadsfrist er 20. september 2023. Søknaden blir lagt inn i Espresso (diku.no). Med søknaden må det lastes opp signert Declaration of participation av administrativ ansvarlig for prosjektet. Denne kan signeres på instituttnivå. Teamet for søknadsstøtte ved SA tilbyr administrativ støtte til interesserte fagmiljø/avdelinger og inviterer til workshop/seminar om programmet 22. juni 09.00-12.00 på Læringslab 3, MCB (påmelding).

Vi viser til SA sine ressurssider: NORPART | Ansattsider | UiB.

Utlysing og informasjon om programmet finner en her: NORPART – Norwegian Partnership Programme for Global Academic Cooperation (diku.no).