Velferdstilbud: Julekonsert med Vokalensemblet Multa Paucis 14. desember

Velkommen til årets julekonsert med Vokalensemblet Multa Paucis!

Som UiB-ansatt får du 50 kroner rabatt på billettene! Bruk rabattkoden «uib-tilbud-23» når du kjøper billett.

Kjøp billetter her.

Multa Paucis sine julekonserter har blitt en fast og kjær førjulstradisjon for mange. Som alltid blir det både stemningsfylt, overraskelser og tradisjon i skjønn forening, og med ekte garanti om julefølelse! I år bidrar også to av de mest aktive solistene i bergensområdet, nemlig Heidi Kvelvane og Carmen Bóveda på saksofon og cello.

Dato: Torsdag 14. desember
Tid: 19.30
Sted: Bergen domkirke

Du får høre både kjente og ukjente norske og engelske julesanger, i tillegg til utdrag fra albumet «Ved myrke midnattstid» som i 2022 ble nominert til Folkelarmprisen. Alt dette pakkes inn i Multa Paucis særegne og etter hvert velkjente stil.

I mange år har koret hatt et særlig fokus på skandinavisk samtidsmusikk og tradisjonsmusikk. Koret har høy aktivitet med en rekke konserter, plateinnspillinger, og jevnlig samarbeid med noen av Norges fremste folkemusikere. Multa Paucis er et av de eneste korene i Norge som aktivt tar i bruk kvedetradisjonen i fremførelse av norsk folkemusikk. Alle sangerne i koret lærer å synge musikken på tradisjonelt vis. En stor del av uttrykket til Multa Paucis formes ved at det er mye improvisasjon og solistiske utfordringer for alle sangerne. Dette gir helt nye opplevelser for både publikum og utøvere!

Unn deg en time til en varm førjulsopplevelse i selskap med et av Bergens elitekor, og «hele Norges folkemusikkor».

Plakat for julekoserten

Foto/ill.: Multa Paucis

Medvirkende:

Vokalensemblet Multa Paucis
Carmen Bóveda (cello)
Heidi Kvelvane (saksofon)
Mikael R Hedne (dirigent)

Facebook og Instagram: @multapaucisvokal
www.multapaucis.no
Konserter
Utgivelser