MUSS – 9. nasjonale forskningskonferanse innen muskelskjeletthelse

Invitasjon til

9. Nasjonale forskningskonferanse innen muskelskjeletthelse (MUSS-konferansen)

Sted: Comfort hotel Runway, Hans Gaarders vei 27, 2060 Gardermoen
Tid: 19. og 20. november 2020

Delta på vår tverrfaglige konferanse med to innholdsrike dager med spennende foredrag og oppdatert forsking på muskelskjelettskader, sykdommer og plager. Konferansen er aktuell for forskere, helsepersonell, brukere, klinikere og andre som er interesserte i muskelskjeletthelse.

Abstrakt til frie foredrag/posterpresentasjon
Du er velkommen til å sende inn abstrakt til frie foredrag og/eller posterpresentasjon. Abstrakt sendes til limped@ous-hf.no innen 11. september 2020. Vi ønsker sammendrag fra studier i alle faser – fra planlagte prosjekter til publiserte arbeider. Slik får vi vist hverandre forskningen som foregår i feltet.

Utdeling av tre priser
På årets konferansen blir det gitt en pris til beste frie foredrag og en pris til beste posterpresentasjon. I tillegg deler MUSS ut en pris fra Foreningen for Ryggforskning til et forskningsprosjekt på nakke, rygg eller bekken. De tre prisene baseres på innsendte abstrakt og presentasjon av arbeidet.

Covid-19
Vi vil til enhver tid følge gjeldende anbefalingene fra nasjonale helsemyndigheter i forhold til Covid-19. Vi satser vi på å arrangere konferansen med fysisk tilstedeværelse i kombinasjon med digital løsning. Begge løsningene krever påmelding.

Lenke til påmelding: https://www.trippus.net/muss2020/deltaker

For informasjon om konferansen, innsending av abstrakt og påmelding, se: www.muss.no

Vi ønsker at så mange som mulig deltar på konferansen. Det er derfor fint om du kan sende e-posten videre til andre aktuelle forskere/forskningsmiljøer innen feltet.

Vi håper du har anledning til å bli med på konferansen!

Med vennlig hilsen,
Det koordinerende forskningsmiljø for satsingen v/ FORMI, OUS-Ullevål
John-Anker Zwart, Margreth Grotle, Kjersti Storheim og Linda M. Pedersen.
For mer informasjon ta kontakt med Linda M. Pedersen
e-post: limped@ous-hf.no, tlf.nr: 23016171/91106219

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*