Informasjon om forskningsstipend til utenlandsopphold i 2022

Det medisinske fakultet minner om at alle universitetsfinansierte stipendiater og postdoktorer, samt faste vitenskapelige som har fått innvilget forskningstermin, kan søke om økonomisk støtte til utenlandsopphold. Tilsatte i eksternfinansierte stillinger må søke sin finansieringskilde om støtte.

Søknadsfristen for denne runden er 1. oktober 2021. Det søkes da støtte til utenlandsopphold fra tidligst høsten 2021 og for utenlandsopphold i 2022. Det er ikke mulig å søke om støtte til utenlandsopphold som har startet før søknadsfristen 1. oktober 2021.

Informasjon om hva ansatte kan søke om finner du her: http://www.uib.no/med/66285/finansiering-av-utenlandsopphold-ansatte-ved-med
Information in English: http://www.uib.no/en/med/67056/financial-support-stays-abroad-employees-faculty

Fakultetet har kun mulighet til å delfinansiere utenlandsopphold, så alle oppfordres til også å søke eksterne midler gjennom andre ordninger.

Forskningsrådets stipendbase for forskermobilitet: https://www.euraxess.no/funding/search

Vi gjør oppmerksom på at det gjelder nye satser fra 1.oktober 2021, og det ligger ute nye søknadsskjema. Alle søkerne MÅ bruke disse.

Merk at instituttets egen frist er 29. september 2021. Søknader må sendes til Jorunn Skei jorunn.skei@uib.no innen den datoen.