Velferdstilbud : Ensemble Eon – Onsdag 15. november kl. 19.00 i Universitetsaulaen

Foto som viser tre utøvere i Ensemble Eon

Foto/ill.: Ensemble Eon

Mellom – Ensemble Eon

Onsdag 15. november kl. 19.00 i Universitetsaulaen 

 

Mara Haugen fiolin
Morten Norheim saksofoner

Martha Berit Belt piano

 

Om programmet

Ensemble Eon presenterer et unikt konsertprogram som drar lytteren inn i en ny klanglig verden. Musikken er skrevet av nålevende komponister som har sterk tilknytning til Norge, og utforsker det som oppstår i og mellom svært varierte musikkuttrykk. Nyskrevne komposisjoner fra Francisco Corthey og Emiliano Ortiz, begge tidligere studenter ved Griegakademiet, gir innblikk i et utforskende lydlandskap med sterke tilknytninger til henholdsvis Argentina og Mexico.

 

Publikum vil også få oppleve verker av Sverre Indris Joner og Marius Neset, der musikken spenner vidt med energifylte rytmer, dansende samspill og lyriske melodier, som tidvis utforsker et mer moderne og eksperimentelt uttrykk. Hovedverket er Ståle Kleiberg sin andre pianotrio, hvor introduksjonen av saksofon gir den klassiske trioen nye og spennende farger.

 

Konsertens varighet ca. 1 t 10 min – les mer om programmet på ensembleeon.no

 

Alle UiB-ansatte og alumner får 25% rabatt på billetter til denne konserten.

 

Trykk på lenken for å kjøpe billett til redusert pris.

 

Vi ønsker deg og dine kolleger varmt velkommen!