ReMO Webinar – The Power of Peers: Community in Academia

For postdoktorer og unge forskere.

ReMO Webinar – The Power of Peers: Community in Academia | LinkedIn

Velkommen til webinar som utforsker fordelene med fellesskap blant postdoktorale forskere, sett fra perspektivet til en uavhengig coach og en forskerutvikler. De vil skissere vanlige utfordringer postdoktorer står overfor, gi eksempler på fellesskapsaktiviteter som har vært gunstige, og gi praktiske eksempler for de som søker å legge til rette for fellesskap – gjennom programet de driver sammen: PostDoc Peer Mentoring.

Kort om de involverte

  • Johanna Stadlbauer er en antropolog ansvarlig for postdoktoral forskerutvikling ved Universitetet i Graz (Østerrike). Hun har tidligere jobbet i tyske og østerrikske likestillingsenheter og i forskning med sikte på voldsforebygging.
  • Yasmin Dolak-Struss er en trener og systemisk coach for forskere. Etter en grad i fysikk og en doktorgrad i biomatematikk, jobbet hun som forsker på dette feltet og tilbrakte deretter mer enn 16 år som rådgiver og trener for internasjonale forskere i europeisk finansiering og karriereutvikling. Hun er også fasilitator i flere (peer) mentoring-initiativer.